Нову спецтехніку придбав ужгородський водоканал (ФОТО)

Нову спецтехніку придбав ужгородський водоканал (ФОТО)
Зокрема, муловсмоктуюча машина на базі МАЗ дозволить проводити комплекс робіт із прочистки та ревізії каналізаційних мереж, які на балансі підприємства, забезпечить їх надійну експлуатацію, повідомив керівник підприємства Станіслав Карташов.

 

Придбання спецавтомобіля для комунального підприємства було дуже актуальним, адже каналізаційні мережі у місті потребують постійної очистки від великої кількості різних забруднень, а засмічення каналізації буває настільки суттєвим, що усунути його можна лише за допомогою спецтехніки.

Також автопарк КП оновили ще й екскаватором JCB-ЗСХ для виконання земляних робіт, до слова, це вже третя така одиниця техніки, яка оновила весь екскаваторний парк комунального підприємства.

Сучасну техніку придбали на виконання інвестиційної програми КП «Водоканал м.Ужгород» на 2019 рік. Крім того, у межах цієї інвестиційної програми замінено обладнання на каналізаційно-насосних станціях (КНС) – КНС-5, КНС-3, КНС-9, насосно-фільтрувальній станції, Минайському водозаборі.

У планах підприємства на 2020 рік – придбання каналопромивочного комплексу на базі Мерседес спринтер для проведення робіт переважно на внутрішньоквартальних територіях.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

03 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів