У Закарпатті тепер час можна поділити на дві частини: до 1 випадку та після, – Єлизавета Біров

У Закарпатті тепер час можна поділити на дві частини: до 1 випадку та після, – Єлизавета Біров
Інфікування коронавірусом на Закарпатті було цілком очікуваним, область мала трохи часу, щоб підготуватися до цього. Вчора офіційно підтвердили перший випадок зараження коронавірусом. Сьогодні на пресконференції директорка департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров повідомила про готовність медзакладів Закарпаття до зустрічі з пандемією.

 

"Ми вже очікували на це, бо неможливо, щоб при такій кількості кордонів не було жодного випадку. Наші медзаклади готові приймати хворих. Так, інфекція для нас нова, ми по-новому працюємо, але така готовність у нас уперше в житті. Оглядаємо медзаклади на прежмет готовності до прийняття хворих. Ліжка, кисень, апарати – все є.

Особливо  важливу  роль  займає  Мукачево,  бо  коло  контатних  осіб  широке. Все залежить від того, як контактні особи дотримуватимуться вимог наказу 636, і наскільки медпрацівники будуть скеровувати біоматеріали для аналізу. 

Ми всі насторожі, всі працюємо. Просимо у всіх підтримки тих, хто на самоізоляції, щоб усі відчули, що є служби, які працюють. Нам потрібна підтримка кожного, хто дома – в цьому і буде найбільша підтримка, якщо він і залишиться дома", - зауважила пані Біров.

Uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло Поляк: мукачівку з COVID19 випишуть тільки здоровою і після 2 негативних аналізів

                                Від сьогодні Закарпаття готове робити дослідження на COVID19 методом ПЛР

Наші найцікавіші новини – у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів