Соціолог Олександр Пелін: «Сподіваюся, крім нових призначень, на озброєнні нового керівника ОДА з'являться і нові технології управління»

Соціолог Олександр Пелін: «Сподіваюся, крім нових призначень, на озброєнні нового керівника ОДА з'являться і нові технології управління»
Як ми вже писали, сьогодні стало відомо про нового ймовірного керівника Закарпаття – про це написав журналіст Віталій Глагола.

 

Ми вирішили розпитати закарпатських фахівців, що вони думають про нового ймовірного керівника Закарпаття? Що він може привнести в область? Що означає його призначення? На які перші кроки нового керівника слід очікувати?

Директор ПП "Соціологічні дослідження та соціальні експерименти", кандидат філософських наук, доцент Олександр Пелін у коментарі Uzhgorod.net.ua сказав:

«Призначення новим керівником Закарпатської ОДА силовика показує на очікування результату, який більше залежить від дисципліни та порядку. Дії військових людей тренуються різного роду "вводними" до автоматизму та швидкого реагування в ситуації. Мабуть, такою бачить ситуацію на Закарпатті Кабінет міністрів України. Відтермінування призначення лише додатково підкреслює його значимість.

Новому керівнику в незнайомих для нього обставинах доведеться приймати обережні рішення, але не випускаючи з виду необхідний "кут атаки". Йому будуть необхідні надійні посередники, які знають ситуацію в області, надійні та стратегічно мислячі союзники. Але сподіваюся, що крім нових призначень, на озброєнні нового керівника ОДА з'являться і нові технології управління».

Читайте також: Соціолог Федір Шандор розповів, що означає ймовірне призначення керівником Закарпаття силовика

Нагадуємо, якщо маєте свою думку з приводу ймовірного призначення, пишіть нам на адресу: [email protected]

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів