Чи вірять закарпатці в закінчення карантину до початку літа? (ОПИТУВАННЯ)

Чи вірять закарпатці в закінчення карантину до початку літа? (ОПИТУВАННЯ)
Напередодні глава МОЗ Максим Степанов заявив, що говорити про вихід із карантину зарано.

 

Карантин однозначно впливає на життя всіх людей. Сьогодні кожен мріє про можливість насолодитися кавою в компанії друзів, піти в кіно, відвідати рідних. Поки це ми можемо лише уявляти: статистика невтішна. Команда Uzhgorod.net.ua вирішила поцікавитися, чи вважають закарпатці можливим закінчення карантину до початку літа.

У Фейсбуку в це вірять 27% користувачів (на момент підготовки публікації проголосували 204 користувачів). 73% опитаних, можливо, ставляться до питання більш критично: не вірять у таке швидке завершення карантинних заходів. 

Наталья Орлова прокоментувала: "Ні, але ду-уже хочеться". Oksana Vardanyan пише: "Звичайно що ни,це тильки початок!". Користувач на ім'я Олександр Вікторович поділився жартівливою картинкою:

А от Віталій Скунзя радить: "Рецепт: дотримуватись правил карантину і позитивно мислити. Тоді буде все добре. Я, наприклад, "позитивно мислячий". Надіюся, що люди ще маленько потерплять і посидять дома. І до літа карантин закінчиться".

Що ж до телеграм-сторінки, 56% вважають реальним вихід із карантину до початку літа. Участь у голосуванні взяли 59 осіб.

У Інстаграмі 39% опитаних налаштовані позитивно: вірять у закінчення карантину до початку літа, натомість 61% користувачів вважає інакше. Проголосувало 77 осіб.

*Ця вибірка не є репрезентативною по всій області та відображає думку лише користувачів конкретних соцмереж.

Сьогодні Міністерство охорони здоров'я як звично опублікувало нову статистику: за даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 17 квітня в Україні 4662 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 125 летальних, 246 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 501 новий випадок.

Дякуємо всім, хто висловився, це важливо для нас! Слідкуйте за наступними  опитуваннями, очікуємо на вашу активність:) Голосуйте та коментуйте.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів