На КПП «Дякове-Халмеу» - значна черга транспортних засобів

На КПП «Дякове-Халмеу» - значна черга транспортних засобів
Перед пунктом пропуску «Дякове-Халмеу» у напрямку «виїзд з України» накопичилось близько 200 пасажирських мікроавтобусів та легкових автомобілів.

 

Причина – виїзд, переважно, громадян України на заробітки. Деякі країни ЄС послабили карантинні обмеження тому громадяни слідують транзитом територією Румунії та Угорщини. Кількість транспортних засобів, які виїжджають і знаходяться на під’їзді до пункту пропуску продовжує збільшуватись, адже у громадян відсутній вибір альтернативних маршрутів та місць перетину державного кордону. Як відомо, це викликано карантинними обмеженнями встановленими на інших пунктах пропуску суміжних країн.

Закарпатською митницею Держмитслужби спільно з представниками Мукачівського прикордонного загону ДПСУ вживаються заходи по уникненню створення черг як перед пунктом пропуску «Дякове», так і на в’їзд в Україну, зокрема, проведено зустрічі з представниками митних та прикордонних органів Румунії щодо прискорення митного та прикордонного контролю, оптимізації розміщення транспортних засобів в зоні накопичення митного посту.

Закарпатців просять врахувати зазначену інформацію при виборі пункту пропуску «Дякове-Халмеу» для перетину українсько-румунського кордону, за можливості перенести свою подорож або обрати інший пункти пропуску.

Закарпатська митниця Держмитслужби

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів