Ремонт зеленої зони площі Петефі триває. Чи далеко до завершення? ФОТО

Ремонт зеленої зони площі Петефі триває. Чи далеко до завершення? ФОТО
Капітальний ремонт зеленої зони розпочали на площі Петефі розпочали майже місяць тому.

 

На площі Петефі триває ремонт зеленої зони - тут за останній місяць переклали майже дві третини всіх доріжок, уклали нові бордюри, де була необхідність - замінили мережі, які проходять попід площею.

Наразі робітники виконують заміну доріжок у тій частині зеленої зони, яка наближена до Будинку побуту. Тут робіт ще вистачає.

Уже видно облаштовані зони ля лавиць - по завершенні капремонту площа напевно що стане одним із улюблених місць відпочинку ужгородців, адже тут завжди прохолода. 

Нагадаємо, як повідомлала пресслужба Ужгородської міської ради з посиланням на управління містобудування та архітектури міської ради, проєкт розглянутий у Міністерстві культури України (лист 04.06.2019 № 03-06/373), а також пройшов погодження в департаменті культури Закарпатської ОДА (лист 19.05.2020 № 01-12/532) з рекомендаціями та зауваженнями членів Консультативної ради з питань охорони культурної спадщини при Закарпатській облдержадміністрації. Наявні зелені насадження – дерева та кущі – буде збережено, земляні роботи проводитимуть під обов'язковим наглядом фахівця-археолога.

Проєкт «Капітальний ремонт зеленої зони на площі Петефі в м.Ужгороді» пройшов експертизу, одержано дозвіл на проведення робіт з порушення цілісності об'єктів благоустрою та отримано повідомлення № ЗК061201420289 від 21.05.2020 про початок будівельних робіт на об'єкті.

Капітальний ремонт передбачає заміну існуючого покриття доріжок, встановлення нових урн, лавиць, ліхтарів, влаштування велопарковки, відновлення огорожі.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів