«АТБ» передає мешканцям найбільш постраждалих населених пунктів Прикарпаття безплатні продуктові набори

«АТБ» передає мешканцям найбільш постраждалих населених пунктів Прикарпаття безплатні продуктові набори
Компанія «АТБ» долучилася до підтримки постраждалих від негоди у західних областях. Йдеться про благодійний проєкт з надання адресної допомоги мешканцям регіонів, які цього літа зазнали удару руйнівної повені.

 

Це лихо за масштабом значно перевищує аналогічне підтоплення 2008 року: зруйновано мости, дороги, газопроводи та лінії електропередач, затоплено чи знищено вщент сотні житлових будинків. Попередня сума збитків становить майже сім мільярдів гривень. Тисячі українських родин раптово втратили дах над головою та не мають тепер засобів для існування.Компанія «АТБ» є соціально орієнтованим і патріотичним бізнесом. Вона максимально оперативно розпочала надавати допомогу постраждалим у цих населених пунктах. Близько тисячі мешканців регіону в містах і селах отримають від «АТБ» безплатні продовольчі набори. Торговельна мережа «АТБ» добре відома мешканцям Ужгорода – вони оцінили широкий асортимент гарантовано якісних продуктів і товарів першої необхідності (на поличках кожного магазину – більш як 3,5 тис. найменувань). Корпорація вважає благодійність важливою частиною стратегії динамічного розвитку. Нагадаємо, що минулого року в нашому обласному центрі на вул. Капушанській, 175а прийняв покупців перший сучасний і комфортний магазин «АТБ». Він став не просто постачальником якісних продуктів за доступними для широких верств населення цінами , але й важливим інфраструктурним об'єктом.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook Борис Марков, голова ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ», для допомоги мешканцям постраждалої від великої води Франківщини вже передано 950 продуктових наборів. Пакети збирали з урахуванням основних потреб людини. Це різні крупи, макаронні вироби, консерви, питна вода. Проєкт проводять спільно з представниками районних адміністрацій постраждалих територій. Місцева влада, в тому числі й у нашому головному місті Закарпаття, має списки осіб, які потребують підтримки. За інформацією «АТБ», допомогу отримають жителі більш як 80 населених пунктів області в Тлумацькому, Галицькому, Тисменицькому й інших постраждалих від стихії районах області, а також в Івано-Франківську. Формування продуктових наборів для передання постраждалим мешканцям Прикарпаття доручили співробітникам магазинів і логістичних центрів мережі «АТБ», розташованих на території західних областей. Слід згадати, що корпорація «АТБ» вже має чималий досвід проведення гуманітарних проєктів. Раніше мережа реалізувала масштабну соціальну ініціативу з надання продуктових наборів під час суворого карантину, який був оголошений наказом уряду від 12 березня 2020 року: мешканцям 191 населеного пункту в 24 областях України були передані продуктові набори і необхідні побутові товари на суму 100 мільйонів гривень. Загальна кількість одержувачів такої допомоги становила близько 580 тисяч осіб. Це означає, що фактично понад пів мільйона українських родин добре харчувалися в умовах вимушеної ізоляції. Ця благодійна акція корпорації «АТБ» стала найбільш масштабним проєктом за всі роки незалежності. Саме так має проявлятися корпоративна соціальна відповідальність бізнесу, в тому числі й того, що працює на території нашої Закарпатської області.

Аби допомогти українській медицині протистояти навалі коронавірусу нового типу, корпорація «АТБ» відгукнулася на прохання Офісу Президента і закупила у Франції 12  учасних лабораторних комплексів на суму 10 мільйонів гривень. Це обладнання здатне в режимі реального часу одночасно проводити сотні тестів, виявляти COVID-19 і багато інших небезпечних інфекцій. Діагностичні комплекси вже передали клінікам і лабораторним центрам Києва, Чернівців, Івано Франківська, Дніпра, Херсона й інших постраждалих від коронавірусної інфекції міст. Щодня до 1126 супермаркетів «АТБ» у 290 населених пунктах 24 областей країни, включаючи й наше Закарпаття, ходять за продуктами майже 4 млн клієнтів.

Олексій Полонський

 

 

06 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів