Сьогодні ужгородські підприємці зустрінуться з керівництвом області. Що вирішуватимуть?

Сьогодні ужгородські підприємці зустрінуться з керівництвом області. Що вирішуватимуть?
Сьогодні на зустрічі на набережній Незалежності біля монументу Августину Волошину Богдан Євстафійович повідомив: щойно на засіданні міського штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій прийнято рішення звернутися зі зверненням про перегляд рішення щодо заборони роботи після 22 години.

 

Також запросив підприємців визначити з-поміж себе кількох представників, які візьмуть участь у зустрічі з керівництвом області о 18 годині. Запросив долучитися і підняти питання про роботи транспорту у вихідні дні, бо зараз, коли вона заборонена, дуже багато людей мають проблеми з тим, аби дістатися на роботу.

«Я вас повністю розумію, знаю, як вам важко, що багато хто у вкрай скрутному становищі, були слушні зауваження і запрошую долучитися до пошуку компромісу. Не все залежить від місцевого органу самоврядування, є рішення, які приймають на рівні держави, є такі, що на рівні області і це необхідно виконувати», – сказав Богдан Євстафійович. На запитання підприємців, зазначив, зокрема, що хоч у місті значні ненадходження до бюджету, планується винести на найближчу сесію питання про тимчасові пільги для бізнесу, скажімо, скасування оплати за вуличні тераси біля закладів громадського харчування.   

Ужгородська міська рада

 

06 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів