Стрілянина на Закарпатті: поліція відкрила кримінальне провадження за хуліганство (ВІДЕО)

Стрілянина на Закарпатті: поліція відкрила кримінальне провадження за хуліганство (ВІДЕО)
Поліція Закарпаття розслідує факт стрілянини у селі Минай Ужгородського району. Про це повідомила речниця відомства Наталія Машіко. Нагадуємо, 7 липня ввечері сталася бійка між трьома чоловіками, один з них стріляв із травматичного пістолета, після чого втік з місця події.

 

Двох травмованих о 22:15 доставили до Ужгородської міської лікарні, — каже лікар-хірург Євген Смерековський.

"В одного громадянина було поранення лівого плеча та передньої черевної стінки. Виконана первинна хірургічна обробка ран з висіченням пошкоджених тканин з накладанням первинних швів та дренуванням ран. У іншого були три поранення. Це грудна клітка зліва, грудна клітка справа і поранення правого плеча. Так само виконана первинна хірургічна обробка. Видалені резинові кулі, які передані правоохоронцям. Накладені первинні шви, рани дреновані".

За словами лікаря, від госпіталізації пацієнти відмовилися. 39-річного чоловіка, який пошкодив авто, та поранив людей, наразі розшукують, — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Наталія Машіко. За її словами, у поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство із застосуванням зброї:

Суспільне Закарпаття

 

 

08 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів