«Проїзд є!» Петров закликав туристів не вірити, що на Закарпатті неможливо проїхати пошкодженими паводками дорогами

«Проїзд є!» Петров закликав туристів не вірити, що на Закарпатті неможливо проїхати пошкодженими паводками дорогами
Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров сьогодні під час брифінгу повідомив, що має інформацію, ніби туристів відлякують від Закарпаття поганими, зіпсованими паводками дорогами.

 

Керівник області зупинився на питанні відновлення інфраструктури після паводка, що пройшов на Закарпатті наприкінці червня поточного року.

Нагадаємо, він озвучив загальну суму збитків, завданих стихією – понад 338 млн грн. У тому числі були пошкоджені й кілька ділянок доріг у регіоні.

«Хотів би звернутися до вас, журналістів, з проханням інформувати і надавати реальну картину ситуації щодо дорожньої інфраструктури. Мені повідомляють, що туристи не їдуть на Закарпаття, бо розповсюджується інформація по Україні про пошкодження доріг. Це не так, всі пошкодження, завдані за кілька днів цього літа, були оперативно ліквідовані! Проїзд є, дороги працюють, заторів немає!» - відзначив Петров.

З 30 млн грн, які зараз прийшли на Закарпаття згідно з розпорядженням КМУ, частина коштів спрямована на компенсацію родинам на відновлення житла.

Читайте також: Закарпатцям починають виплачувати кошти за пошкоджене паводком житло: кому і скільки?

«Також частину коштів ми виділили на ремонт доріг у Міжгірському районі (Давидово-Лопушне та в смт Ясіня). Там тимчасово був відновлений проїзд, населення забезпечене всім необхідним, але найближчим часом почнемо там будівництво – відновлення доріг. Тому інформація про те, що не можна проїхати – фейкова», - уточнив Петров.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів