Стало відомо, коли оновлять автодорогу Н-09 Мукачево - Івано-Франківськ - Львів

Стало відомо, коли оновлять автодорогу Н-09 Мукачево - Івано-Франківськ - Львів
Продовжується ремонт дороги Н-09 Мукачево – Івано-Франківськ – Львів.

 

Потреба ремонту на початок 2020 року складала 183,8 км, але до кінця року автодорога Н-09 Мукачево – Івано-Франківськ – Львів буде оновлена повністю. Дорога державного значення Н-09 э одныєю з ключових транспортних артерій Закарпаття. З'єднує районні центри міста Мукачево – Іршава – Хуст – Тячів та Рахів. Протяжність в межах Закарпатської області складає 198,3 км. На початок ремонтних робіт дорога перебувала в жахливому стані, адже більш ніж 30-ть років не фінансувалися капітальні та середні ремонти автодороги. Окремі ділянки автодороги почали ремонтувати у 2018 році, У попередні роки було відремонтовано – 21,0 км. Зокрема відремонтовано в нижньому шарі об'їзд міста Хуст. (На сьогодні роботи тут вже завершені.)

До Вашої уваги відео як виглядає ця ділянка сьогодні. Переглянути ТУТ

З 2020 року до роботи приступили на всій протяжності автодороги починаючи від міста Мукачево поступово у напрямку міста Рахів.

Станом на сьогодні майже завершено основні роботи з влаштування конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи на всій протяжності виконання ремонтних робіт на ділянках в межах Мукачівського, Іршавського, Хустського районів.

Будівельники та дорожня техніка працюють в Тячівському та Рахівському районах.

ФОТО ТА ВІДЕО: Велике будівництво

На фото роботи на ділянці 73+300 - км 98+700 біля міста Тячів. Роботу виконує - ТОВ «ШБУ-77»

Переглянути відео можна ТУТ

Часом, роботи ускладнені паводковими руйнуваннями, окрема на 188 та 191 км. автошляху.

Там щодня тривають роботи з влаштування підпірних стінок та берегоукріплення.

Днями стартували роботи з ремонту Буштинського мосту, котрий заплановано ввести в експлуатацію до кінця 2020 року.

Також тривають роботи на території Рахівського району, де роботи значно ускладнені гірським рельєфом та великою кількістю населених пунктів. Зокрема в селі Костилівка, Ясіня та інших облаштовується водовідведення, тротуари та інше. Роботи тривають також на перевальних ділянках на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей.

Попереду роботи з організації дорожнього руху, а саме нанесення дорожньої розмітки, влаштування дорожніх знаків та бар’єрного огородження на вкритих ШМА ділянках та завершення середніх ремонтів на всій протяжності дороги Н-09 до кінця 2020 року.

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області

 

03 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів