На Іршавщині підлітки впродовж ночі обікрали п'ять автомобілів односельців (ФОТО)

На Іршавщині підлітки впродовж ночі обікрали п'ять автомобілів односельців (ФОТО)
Троє юнаків, мешканці села Собатино, впродовж ночі обікрали п‘ять автомобілів односельців. За всіма фактами проводяться досудові розслідування, поліцейські перевіряють підлітків на причетність до вчинення інших подібних кримінальних правопорушень на території регіону.

 

Слідчі Іршавського відділення поліції проводять досудове розслідування у справах за фактами крадіжок з автомобілів жителів села Собатино. Як встановили оперативники, до скоєння злочинів причетні троє мешканців цього ж села віком 15 та 17 років.

На сьогодні поліцією задокументовано їх причетність до п‘яти крадіжок щонайменше.

Впродовж ночі хлопці встигли обікрасти п’ять транспортних засобів, залишених власниками біля будинків. З автомобілів хлопці викрали музичні динаміки, набори інструментів та інші особисті речі потерпілих.

Речові докази – викрадене майно - вилучено та буде повернуто потерпілим. За всіма фактами крадіжок в поліції відкриті кримінальні провадження, юнакам інкримінують ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Наразі поліція перевіряє фігурантів на вчинення подібних злочинів на території району. Також з фігурантами працюють працівники ювенальної поліції для встановлення причин, які спонукали підлітків піти хибним шляхом, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів