В Ужгороді представили новий мурал. Мотивуватиме ужгородців із набережної (ФОТО)

В Ужгороді представили новий мурал. Мотивуватиме ужгородців із набережної (ФОТО)
Працюй над своєю мрією і перед тобою розступиться доля, – мовить до ужгородців мурал на стіні спортивно-оздоровчого комплексу "Буревісник", що на Студентській набережній. Представили його сьогодні ввечері, 13 серпня, на мурал-паті. Журналісти Uzhgorod.net.ua бачили, як це було.

 

Близько трьох тижнів тут кипіла робота: семеро волонтерів малювали й підмальовували мотивацію на стіні Буревісника. 

Ідеєю загорілися студенти УжНУ. Виграли 45 тисяч гривень у пітчингу молодіжних проєктів, оголосили конкурс малюнків і врешті втілили задум на стіні.

Менеджер проєкту Володимир Попович каже: "Муралів в Ужгороді не так багато. А це може бути класною родзинкою нашого міста. З ініціативною групою ми вирішили подати на пітчинг саме проєкт муралу. Вважаємо, що це цікавий та ненав'язливий спосіб мотивувати молодь рухатися і розвиватися".

Тему обрали актуальну для всіх поколінь – здоровий спосіб життя. На 135 квадратних метрах зображена дівчина-спортсменка, що долає перепони на своєму шляху. 

В університеті пішли назустріч молодіжній ініціативі та не лише "дали" стіну, але й посприяли зі встановленням риштування та підготували саму стіну до робіт.

Мурал добре видно зі Студентської набережної, тож він відкриється погляду тисячам дітей, молодих людей та дорослих, котрі відвідують ПАДІЮН та спорткомплекс "Буревісник", прогулюються до парку та повертаються до студентських гуртожитків.

Вечірка триватиме до 23:00. Тож підходьте.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів