Студент Ужгородського інституту культури і мистецтв отримуватиме стипендію Президента

Студент Ужгородського інституту культури і мистецтв отримуватиме стипендію Президента
Щороку в Україні відбувається конкурс на присвоєння стипендії Президента України в різних галузях, однією з яких є напрямок для молодих письменників та митців. Комісія з питань призначення стипендій Президента України серед безлічі заявок, проводить відбір та визначає найкращих молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва.

 

Цьогоріч до списку найкращих потрапив і талановитий музикант, студент Ужгородського інституту культури і мистецтв Сергій Фанта. На його рахунку чимала кількість престижних нагород, а минулого року він став лауреатом Всеукраїнської музичної олімпіади «Голос країни».

Нині ж музикант впевнено закохує у свою гру чимало сердець, адже разом із своєю викладачкою Олесею Глуханич вони створили фортепіанний дует «WHITE AND BLACK». Який, до речі, вже має перемоги на міжнародних конкурсах. 

- Ми щиро пишаємося здобутками наших студентів, їх працьовитістю та наполегливістю. У нашому інституті і загалом в області дуже багато творчої, талановитої, я б навіть сказала – унікальної – молоді. Важливо усвідомлювати, що вони – майбутнє нашого рідного Закарпаття. І їм треба допомагати, маємо їх підтримувати. Сергій Фанта – дуже талановитий музикант і цілком заслужено став стипендіатом стипендії Президента України. Вітаю Сергія і бажаю йому подальшого великого успіху, – зазначила директор Ужгородського інституту культури і мистецтв Наталія Шетеля.  

На фото:

Сергій Фанта під час виконання музичної композиції

Головне фото: Олеся Глуханич, Наталія Шетеля та Сергій Фанта під час концерту до Дня Незалежності України.

Пресслужба Ужгородського інституту культури і мистецтв

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів