Дитсадки Ужгорода наразі заповнені всього на 37 %

Дитсадки Ужгорода наразі заповнені всього на 37 %
Про ситуацію в місті з поширення короновірусної інфекції, про те, як ми почали навчальний рік розповів сьогодні під час брифінгу міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

 

Отже, як нагадав міський голова, з 5 серпня відновили роботу старші групи в дитячих садочках, а з 1 вересня всі діти почали ходити в  дошкільні навчальні заклади. 

«При вході працівники дитсадків приймають вихованців закладу з урахуванням санітарно-епідемічних правил, температурний скринінг обов’язковий. Усе це прописано в рекомендаціях Міністерства охорони здоров’я», - уточнив міський голова.

Він також додав, що, очевидно, ще окремі малюки перебувають на відпочинку чи знаходяться в дідусів-бабусь, і це добре, адже таким чином є можливість ще додатково поберегтися. 

"На щастя, жодного випадку, щоб захворіли діти чи працівники дитсадків із часу відкриття не було", - уточнив Богдан Євстафієвич.

Богдан Андріїв укотре звернувся до мешканців міста з проханням максимально дотримуватися карантинних вимог, щоб наше місто не потрапило до червоної зони й діти надалі продовжували відвідувати дошкільні заклади.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів