В Ужгороді чоловік розтрощив лобове скло на семи автомобілях

В Ужгороді чоловік розтрощив лобове скло на семи автомобілях
Сьогодні, 9 вересня, до поліції надійшло повідомлення про хуліганські дії чоловіка на одній з вулиць обласного центру. 

 

За викликом оперативно прибув екіпаж патрульної поліції, які попередньо з’ясували, що 34-річний ужгородець, перебуваючи на вулиці Заньковецької почав безпідставно стрибати на автомобілі, що рухалися дорогою.

У результаті – механічних пошкоджень зазнали сім транспортних засобів. Прибувши за викликом, патрульні спробували самостійно вгамувати хулігана, проте чоловік на зауваження відреагував агресивно. Коли на місце події викликали слідчо-оперативну групу, її працівники задокументували факт хуліганських дій.

Медики освідчили порушника та встановили, що він тверезий. Пояснити свої вчинки останній не зміг.

Наразі за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. У справі триває досудове розслідування. Встановлюється сума збитків, яких чоловік заподіяв потерпілим, - поінформували у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Разом із тим, ужгородський журналіст Віталій Глагола опублікував у своєму телеграм-каналі слова однієї з постраждалих від дій хулігана: 

«Я їхала вулицею і спочатку подумала, що чоловік планує перейти дорогу - я його пропускала, але він із розгону стрибнув на капот мого авто та ногами почав ногами вибивати лобове скло», - розповіла мені Віра, авто якої постраждало.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів