Ужгородську ЗОШ № 20 обрали серед 1167 навчальних закладів України і вона виграла грант на суму понад 282 тис грн

Ужгородську ЗОШ № 20 обрали серед 1167 навчальних закладів України і вона виграла грант на суму понад 282 тис грн
Відповідне повідомлення адміністрація ЗОШ № 20-ліцею "Лідер" опублікувала сьогодні на своїй офіційній сторінці в мережі Фейсбук.

 

"УРА!!!!!  Привітайте нас, друзі!!!  Ми виграли неймовірно крутий грант на суму 282 842 грн! Саме нашу школу обрали з 1167 навчальних закладів України! Ми отримали трирічну підтримку із впровадження програми FIRST LEGO League Звичайно, попереду багато роботи, але для нашої команди виклики - це натхнення, можливість рости й розвиватися!! " - повідомлення такого типу оприлюднила школа. 

 

Як повідомили організатори конкурсу - FIRST in Ukraineзагалом на грантовий конкурс Class Pack 2020 від Благодійного Фонду LEGO Foundation та організації FIRSTнадійшло 1167 заявок, і після декількох місяців ретельного та складного відбору, особистих співбесід, як дистанційно, так і у Києві, обрали 10 фіналістів. Серед них і єдина закарпатська школа - Ужгородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 – ліцею “Лідер” Ужгородської міської ради Закарпатської області.

"Вітаємо переможців! Ми покладаємо величезні надії на вас та віримо, що відтепер ви зможете впровадити інноваційне навчання для своїх учнів та учениць. Усі деталі за посиланням http://firstlegoleague.org.ua/winners-class-pack-2020/. Ми дякуємо усім учасникам гранту. Знайте, ви – супер круті і ми віримо, що ваші ідеї реалізуються!" - ідеться на сторінці FIRST in Ukraine.

Для довідки: Організація FIRST зазначає свою мету так: "Вже понад сім років ми показуємо вчителям і дітям, що навчатися цікаво. Математика, інженерія та робототехніка не нудні науки, а захоплююча гра, в процесі якої можна змінювати світ! Наші програми розвивають в дітях потрібні в сучасному світі вміння, такі, як командна робота, повага до себе, інших та навколишнього середовища, вміння самостійно вирішувати проблеми".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів