Андрій Андріїв – про Центр перинатології, аеропорт "Ужгород" та будівництво доріг

Андрій Андріїв – про Центр перинатології, аеропорт "Ужгород" та будівництво доріг

 

Про це написав депутат Закарпатської обласної ради на своїй сторінці в Фейсбук:

"Будівництво обласних доріг, Центру перинатології, акушерства та гінекології в місті Ужгород, а також перспективи відродження аеропорту «Ужгород» – ці та інші питання обговорили сьогодні під час постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради.

Одне з найважливіших розглянутих питань, на мою думку, – будівництво Центру перинатології. Його зводитимуть, за попередньою інформацією, в Ужгороді на території обласної клінічної лікарні ім. Новака. Ми пропонуємо винести на розгляд обласної сесії, яка відбудеться 1 жовтня, питання про розробку і фінансування проєктно-кошторисної документації цього надзвичайно важливого об‘єкту, щоб якомога швидше розпочати його будівництво.

Говорили також про перспективи аеропорту «Ужгород». Зокрема, про те, щоб включити питання розбудови летовища в проєкт «Великого будівництва» на наступний рік, як це було зроблено тиждень тому в Полтаві. Звертатимемося з цим проханням до глави держави.

І приємна новина для жителів Ужгорода – невдовзі стартує капітальний ремонт вулиці Електрозаводської, яка веде до стадіону «Спартак». На це спрямують кошти, отримані від продажу з аукціону колишньої будівлі обласної фармації. 300 тис грн в рамках співфінансування виділяє Ужгородська міська рада".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів