Навчальний рік розпочато! Першокурсники УжНУ діляться враженнями

Навчальний рік розпочато! Першокурсники УжНУ діляться враженнями
Цьогорічним вступникам довелось приступити до навчання у непростий для всього світу рік. Оскільки здоров’я студентів та викладачів – безумовно, найвищий пріоритет, до традиційної організації навчального процесу внесені певні корективи. Наразі на багатьох факультетах дотримуються комбінованої системи – періоди аудиторних занять змінюються періодами дистанційного навчання. Є факультети, які проводять лекції та практичні заняття у дистанційній формі. Часто студентські роки називають найкращими в житті. І хоч усіма перевагами цього цікавого періоду першокурсники насолодитись ще не встигли, перші враження вже сформувалися.

 

Корнел Балог, студент 1 курсу Українсько-угорського навчально-наукового інституту УжНУ, спеціальність «історія»:

«Я живу в Чопі і щодня доїжджаю на заняття. На щастя, мені вдалося вступити на бюджет. Поки що наше навчання проходить в стінах університету, що дуже добре, адже так ми хоч трохи можемо поринути в атмосферу студентства. Наразі мені дуже цікаво на заняттях, і враження найпозитивніші! Не можу сказати, що на цьому етапі навчатись складно, можливо, потім моя думка зміниться. Подобається, зокрема, вивчати іноземну мову».

Юлія Митровцій, студентка 1 курсу факультету міжнародних економічних відносин, спеціальність «міжнародні економічні відносини»:

«Особливо до вподоби те, що у нас уже сформувався дуже дружній колектив, усі знайшли спільну мову. Весело проводимо час як під час занять, так і поза ними. Я дуже задоволена, що у нас є можливість навчатись і аудиторно, оскільки так ми можемо встановити кращий контакт із викладачем і однокурсниками. Все-таки перебувати у соціумі набагато цікавіше. Усі дисципліни цікаво вивчати по-своєму, насамперед для мене це стосується профільних дисциплін».

Олександр Крайникович, студент 1 курсу факультету здоров’я та фізичного виховання, спеціальність «фізична терапія, ерготерапія»:

«Я народився у с. Порошково Перечинського району і школу закінчив саме там. Тож, передусім, мене вразила масштабність університету – кількість студентів, які тут навчаються, працівників, різноманітність факультетів. За цей короткий проміжок часу уже знайшов тут друзів. Під час вступної кампанії я вагався між кількома спеціальностями, проте задоволений, що обрав саме «фізичну терапію, ерготерапію». Найулюбленішою дисципліною поки що є анатомія. Проте попереду чекає вивчення ще багатьох захоплюючих курсів».

Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів