Школяр із Закарпаття став переможцем престижного національного конкурсу "Зоряний Кайт"

Школяр із Закарпаття став переможцем престижного національного конкурсу "Зоряний Кайт"
13-річний Крістіан Ремецкі з с. Концово Ужгородського району отримав першу премію Всеукраїнського Конкурсу «Зоряний Кайт 2019–2020».

 

Щорічні заочні змагання серед дітей на найкращий авторський повітряний змій організовуються Українською Асоціацією Повітряних Зміїв із залученням міжнародного професійного журі. Крістіан – талановитий учень 8-го класу Концівської ЗОШ, гуртківець Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, вихованець досвідченого педагога Василя Якимовича. Разом із дипломом першого ступеня хлопець отримав від Асоціації і премію у 1000 грн на реалізацію власного кайт-проекту.

Лауреатом «Зоряного Кайта» цьогоріч став і ще один талановитий закарпатець – Олег Олефір (17 років) з смт. Кобилецька Поляна на Рахівщині. Він отримав від Організатора Конкурсу грамоту "За вдалий дебют у галузі повітряних зміїв". Член Журі Конкурсу, директор Закарпатської обласної філії Української Асоціації Повітряних Зміїв Антон Григор’єв зазначає: «Науково-технічний напрямок є дуже важливим для нашої молодіжної організації як єдиної в Україні, яка професійно займається повітряними зміями. Шукаємо обдарованих дітей і підлітків, схильних до авторського моделювання і конструювання. Також для нас особливо важливо підтримати сільську молодь».

Нагадаємо, що влітку Українська Асоціація Повітряних Зміїв організувала на Закарпатті перший обласний спортивний чемпіонат з кайт-флаїнґу 2020.

Закарпаття онлайн

 

07 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів