Гофроящики: основні переваги

Гофроящики: основні переваги

 

Пакувальна продукція в усі часи була актуальною та затребуваною. Ця тенденція не тільки зберігається й по сьогоднішній день, але набирає нових обертів та в унісон з онлайн-торгівленою розвивається в арифметичній прогресії.

Одним з найкращих та найпопулярніших матеріалів для виготовлення пакувальної продукції, зокрема, ящиків, є гофрокартон, котрий володіє низкою важливих переваг. Які основні «плюси» гофроящиків? Про це детальніше – в нашій публікації.

До речі, якщо ви потребуєте найкращу пакувальну продукцію, зокрема чотирьохклапанні гофроящики https://evopack.com.ua/gofroyashhyky-chotyrohklapanni/, компанія «ЕВОПАК» пропонує широкий асортимент товарів, виготовлених з гофрокартону високої якості, з можливістю флексографічного друку. Дана гофроупаковка є ідеальним варіантом для пакування харчової продукції, фармацевтичних товарів, миючих засобів тощо.

Чому ящики з гофрокартону – оптимальний варіант для пакування

Враховуючи той факт, що будь-які товари, а особливо ті, що транспортуватимуться на значні відстані, потребують надійного захисту, якість упаковки повинна бути на високому рівні. Аби досягти такого показника, оптимальним варіантом є використання в якості упаковки коробок і ящиків з гофрокартону. Так пакувальна продукція, якщо порівнювати з іншими аналогами, має низку ключових переваг, зокрема:

  • Забезпечує надійний захист товару від механічних та інших пошкоджень – завдяки особливій багатошаровій конструкції гофрокартону;
  • Захищають упаковану продукцію від атмосферного впливу – сонця, вологи, температурних коливань тощо;
  • Мають незначну вагу та прості як у збірці, так і у використанні;
  • Вирізняються міцністю та відмінними експлуатаційними характеристиками;
  • Екологічно чисті та безпечні для довкілля;
  • Зручні для зберігання у незібраному вигляді.

Особливості упаковок з гофрокартону

Пакувальна продукція, виготовлена з гофрокартону, може виготовлятися в різних конфігураціях, типорозмірах, у тому числі і за індивідуальними кресленнями замовника. Більше того, такі упаковки можна пристосовувати як для ручного, так і автоматичного пакування, у тому числі і ліній.

Серед інших особливостей гофроящиків варто виокремити можливість виготовлення упаковки навіть складної висічки, нанесення перфорації, високоякісного друку п’ятьма різними кольорами тощо.

Підбиваючи підсумки, можна відзначити, що пакувальна продукція з гофрокартону – ідеальний вибір, якщо збереження цілісності товару стоїть на першому місці. Гофроящики та коробки не тільки захищатимуть товар від механічного впливу, але й убережуть його від вологи, сонячного проміння та інших зовнішніх чинників.

 

09 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів