Жінкам - кілька корисних порад для зміцнення слабких вій

Жінкам - кілька корисних порад для зміцнення слабких вій

 

Напевно, багато дівчат погодяться, що натуральні вії, якими можна похизуватися, — один з кращих "компліментів" природи, не враховуючи густе і міцне волосся. Але у житті густі і довгі вії зустрічаються не настільки часто, і досить часто ми бачимо нарощені волоски, які сьогодні можна вибрати будь-якої довжини і форми у сусідньому салоні краси. Ви запитаєте: "Чи є спосіб отримати такі ж вії, як і у кріслі лашмейкера, але тільки свої?" Звичайно, обіцяти нічого не можна, але ми можемо підказати кілька способів, які хоч і не подарують 3D-ефект, але зроблять вії значно довшими і міцнішими, інформує Ukr.Media.

Вітамінно-олійна маска

Так-так, для вій також можна робити маски, як для обличчя та тіла. Усі ми знаємо, що одним з кращих і, головне, дієвих компонентів для зміцнення вій, є олія. А вже якщо доповнити її рідким вітаміном, ефект буде набагато помітніший. Для приготування ефективної маски для зміцнення нам знадобиться суміш олій, наприклад, касторової і реп'яхової, а також кілька крапель вітаміну А. Ватяною паличкою обережно втираємо склад у корені вій так, щоб олія не розтікалася і не потрапляла в очі. Найкраще робити таку маску перед сном, коли ви вже не збираєтеся наносити макіяж.

Маска з яєць

Суперкорисний продукт, який необхідний для підтримання відмінного стану усього організму — яйце. Уся річ у тім, що яйця містять вітаміни групи B, А вони грають одну з ключових ролей практично у кожній нашій системі. Підтримання достатнього рівня вітамінів групи B в організмі дозволяє впоратися не лише з випаданням волосся, але і допомагає зміцнити вії. Маска з яйця робиться дуже просто: змішуємо одне сире яйце з однією столовою ложкою гліцерину, наносимо склад на вії і залишаємо на 30 хвилин. Змиваємо теплою водою і, якщо є бажання, наносимо реп'яхову олію тонким шаром. Повторюємо процедуру через день протягом тижня.

Скажіть "ні" туші

Якщо ви помічаєте, що вії з невідомих причин починають випадати або ж стають ламкими, хоча ви не можете поскаржитися на стан організму, швидше за все, проблема прихована у вашому косметичному засобі, найчастіше неприємності викликає саме туш. Поспостерігайте за реакцією своїх вій на вашу звичайну туш: якщо ви помічаєте, що наприкінці дня під час зняття макіяжу вії обсипаються як стара новорічна ялинка, є привід замислитися над зміною туші або навіть виключенням її з вашого повсякденного макіяжу на деякий час, поки ви займаєтеся відновленням вій.

Сік моркви

Один з головних "постачальників" вітаміну А — свіжа морква. Не усі полюбляють вживати моркву у сирому вигляді, але ніщо не заважає вам зробити суперкорисну морквяну маску для вій. Готуємо так: у 50 г морквяного соку додаємо пару крапель оливкової олії будь-якого віджиму. Наносимо на вії кілька разів на день (використовуємо вранці лише у тому разі, якщо не збираєтеся нікуди виходити). Щоб не змивати склад, наносимо його на вії тонким шаром. Вже через кілька тижнів регулярного використання маски ви помітите поліпшення — вії стануть візуально більш товстими і припинять випадати.

 

27 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів