Ужгород у "червоній" зоні: Богдан Андріїв звернувся до ужгородців, підприємців та медиків (ВІДЕО)

Ужгород у "червоній" зоні: Богдан Андріїв звернувся до ужгородців, підприємців та медиків (ВІДЕО)
У зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції, керівник міста звернувся до мешканців Ужгорода.

 

"Відучора Ужгород у "червоній" зоні. А це – посилені, жорсткі карантинні заходи. Ми їх виконуємо, хоч і звернулися до регіональної та державної комісій ТЕБ та НС, щоб переглянули, як і для інших міст, встановлені обмеження – дозволили роботу громадського транспорту, дитячих садків та початкової школи, магазинів, закладів харчування – із безумовним дотриманням протиепідемічних заходів.

Зважаючи на складну ситуацію із захворюваністю на коронавірус, укотре звертаюся до всіх із проханням максимально дотримуватися карантинних обмежень. Лише це допоможе нам запобігти ще більшому поширенню хвороби. Не забувайте про обов'язкове носіння масок, соціальну дистанцію, особисту гігієну та дезінфекцію, уникайте скупчень. Хто знаходиться на самоізоляції – неухильно дотримуйтеся її, не наражайте на небезпеку оточуючих. Якщо захворіли – зателефонуйте своєму сімейному лікарю і виконуйте всі його рекомендації.

Звертаюся і до керівників підприємств, організацій, установ, підприємців, які продовжують працювати в умовах карантину – забезпечте неухильне дотримання протиепідемічних заходів.

Дуже дякую всім медикам, які працюють у складних умовах і продовжують надавати допомогу хворим на COVID-19, щодня ризикуючи власним здоров’ям, рятують своїх пацієнтів", – повідомив Богдан Андріїв.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів