На бізнес і бюджетні організації Закарпаття очікують зміни в електропостачанні

На бізнес і бюджетні організації Закарпаття очікують зміни в електропостачанні
З 1 січня 2021 року бюджетні організації та непобутові споживачі з договірною потужністю від 50 до 150 кВт втрачають право на отримання універсальної послуги.

 

Про це повідомляє Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). За Законом України «Про ринок електричної енергії», право на отримання універсальної послуги в 2021 році збережуть лише побутові та малі непобутові споживачі з потужністю до 50 кВт. За рекомендаціями НКРЕКП, надавачі універсальної послуги мають проінформувати її отримувачів про припинення продажу електроенергії з 1 січня 2021 року, а також нагадати процедуру зміни постачальника. Таким чином, підприємцям та бюджетному сектору Закарпаття необхідно до нового року обрати електропостачальника за вільними цінами, ринкова пропозиція якого буде найпривабливішою, та укласти з ним договір.

«З початком наступного року бюджетні організації, малий та середній бізнес купуватимуть електроенергію за ринковими цінами. ТОВ «Закарпатгаз Збут» отримав ліцензію на постачання електричної енергії юридичним і фізичним особам-підприємцям і пропонує індивідуальний підхід до розрахунку ціни, аби вона була найвигіднішою саме для клієнта», - зазначає директорка компанії Вікторія Томинець.

 

З договором постачання електроенергії можна ознайомитися на сайті ТОВ «Закарпатгаз Збут» за посиланням https://zkgaszbut.104.ua/ua/electricity . «Для отримання індивідуальної комерційної пропозиції під власні потреби звертайтеся до свого менеджера по газу», - зазначають в компанії. Довідка: До 31 грудня 2020 року бюджетні установи, побутові та малі непобутові споживачі мали гарантоване право бути забезпеченими електричною енергією («універсальна послуга»). При цьому постачання такої енергії здійснювалось їм за роздрібними цінами, встановленими НКРЕКП відповідно до затвердженої нею методики. У НКРЕКП звертають увагу, що у разі не обрання споживачами до 31 грудня 2020 року електропостачальника за вільними цінами, постачання електричної енергії на їх об’єкти буде здійснюватися на підставі договірних відносин з постачальником «останньої надії», однак не більше 90 днів від дати припинення попереднього договору.

ТОВ "ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів