В Ужгородській міській лікарні лікують вимушених переселенців, поранених у зоні бойових дій

Двох чоловіків з осколковими пораненнями госпіталізували в Ужгородську міську лікарню. Це 42-річний житель Київської області та 68-річний житель Маріуполя. Про це розповів завідувач другого хірургічного відділення Мирослав Росул.

 

 

За його словами, жителя Маріуполя прооперували 21 березня, операція іншого пораненого запланована на найближчі дні. Обоє приїхали в Ужгород самостійно. Поранення вони отримали понад тиждень тому.

"Мирні жителі, вони не воєнні. Вони постраждали від наслідків вибуху міни. Їм там якусь мінімальну медичну допомогу надавали. Фактично сюди вони доїхали з наслідками цих мінно-вибухових поранень. Пройшло 9-10 днів і це фактично гнійні наслідки таких поранень. Там в одного кістки стопи роздріблені, в іншого — осколкове поранення, велика рана — це нижня кінцівка", — повідомив Мирослав Росул.

Загалом до травмпункту Ужгородської міської лікарні звернулися 110 вимушених переселенців. Такі дані станом на 21 березня Суспільному розповів завідувач відділення травматології Олександр Уровський. За його словами, 18 людей лікували у стаціонарі.

Суспільне Закарпаття

 

21 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів