Корисні поради щодо відновлення посічених кінчиків волосся

Корисні поради щодо відновлення посічених кінчиків волосся

 

Чи існує більш ефективний спосіб позбавлення від посічених кінчиків, ніж стрижка? На жаль, експерти вважають, що ні, відновити пошкоджене волосся неможливо, а ось зміцнити його і запобігти ламкості — цілком, інформує Ukr.Media.

Посічені кінчики — це

Це стан волосся, за якого відбувається розщеплення, розшарування його стрижнів і кінчиків. При цьому волосся виглядає тьмяним, млявим, ослабленим. Такий стан волосся призводить до його ламкості, а потім і випадання.

Волосся січеться через:

  • незбалансоване харчування;
  • стрес;
  • надмірний стайлінг за допомогою стайлерів і засобів для укладання волосся;
  • фарбування волосся;
  • неправильний гребінець. Якщо у вас тонке волосся, уникайте щіток з натуральною щетиною, вони травмують і розтягують волосся, і, як наслідок, з'являються посічені кінчики. Замість цього надайте перевагу простим пластиковим щіткам з тонкими зубами.

Як позбутися від посічених кінчиків

Вирішувати проблему слід комплексно

Експерти рекомендують почати з походу до салону, де вам зможуть делікатно відрізати посічені кінці — цього кроку не оминути. Тільки після стрижки ви зможете почати відрощувати здорове волосся, скорегувати б'юті-рутину, запобігти пошкодженню волосся у майбутньому.

Налагодьте режим харчування

Нестача вітамінів і білка неминуче призводить до ламкості волосся. Урізноманітніть свій раціон: їжте більше овочів, жирної риби, зелені, м'яса.

Робіть правильну зачіску

За можливості не збирайте волосся у тугі пучки і плетіння, ну або хоча б робіть їх не щодня. У іншому разі волосся буде відчувати велике навантаження, а це призводить до пошкоджень, випадання.

Підберіть щадні, зволожувальні засоби для догляду за волоссям, не лінуйтеся читати склад

Нехай у складі будуть перелічені рослинні олії і протеїн. Ці інгредієнти відмінно живлять волосся, запечатують лусочки.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів