Економне новорічне меню для дорослих і дітей з простих продуктів

Економне новорічне меню для дорослих і дітей з простих продуктів

 

Новий рік наближається, а разом з ним і турботи про майбутнє святкування. Звичайно, хочеться здивувати гостей і близьких розкішним новорічним меню. І це цілком здійснено: для цього не потрібно багато грошей і не потрібно бути кулінарним гуру. Кілька простих рецептів плюс трохи часу і класний настрій — ось і весь секрет, інформує Ukr.Media.

Салат з капусти

Щоб приготувати смачний салат з капусти, слід нашаткувати білокачанну, трохи потиснути руками, щоб дала сік. Туди ж нарізати соломкою солодкий перець, яблуко, покришити кріп. Посолити, додати трохи цукру і приправити соком лимона. Цей простий салат йде на ура.

На торт не вистачає сил

Можна, звичайно, купити, але це досить дорого. Можна купити морозиво. Воно в рази дешевше, подавши такий десерт, жінка буде оригінальна, і гості скажуть спасибі. Після ситної вечері холодний десерт буде дуже до речі. Тільки слід прикрасити морозиво: потерти шоколад або додати заморожених ягід, свіжих фруктів.

Не потрібно кілограмів ковбаси

Багато господинь у свято купують ковбаси палицями. В цьому немає сенсу. Салати, закуски — голодними гості точно не залишаться. Якщо хочеться різноманітності, можна купити по 150 гр. різних видів ковбас в нарізці. А ще краще — запекти буженину, грудинку. Подати нарізку з них — смачно і без консервантів.

Закуска з грибів

Не проблема дістати свіжі печериці або гливи і приготувати з них закуску. У сковороду налити 2 ст. л. рослинної олії, покласти 300 гр. грибів, посолити, додати перець духмяний і чорний, 1/3 ч. л. цукру. Накрити кришкою і томити 8 хвилин. Влити 2 ст. л. оцту 6%, покришити кріп, тушкувати ще 2 хвилини. Потім перекласти в банку і прибрати в холодильник на добу.

Якщо за столом будуть діти

Для дітей можна приготувати канапе. Важливий момент: вибирати продукти для канапе, які поєднуються між собою. Наприклад: виноград і сир, оливки і м'ясо, млинці і курка.

Паштети виручають

Печінкові, оселедцеві, сирні. Їх можна подавати в тарталетках або на шматочках обсмаженого хліба, а можна і на крекерах. Швидка, ситна закуска, а головне — недорога.

 

30 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів