Жіноча шпаргалка: у чому користь кокосової води для волосся, та як нею користуватися?

Жіноча шпаргалка: у чому користь кокосової води для волосся, та як нею користуватися?

 

Розповідаємо вам про корисні властивості кокосової води для волосся, інформує Ukr.Media.

Живлення шкіри голови

Кокосова вода багата певними вітамінами і мінералами, завдяки чому є природним протизапальним засобом. Така вода може заспокоїти свербіж шкіри голови.

Зволоження та об'єм

Кокосова вода зволожує волосся, але не робить його важчим. Вода глибоко проникає в стрижень волосини і відмінно зволожує. У води немає таких пом'якшувальних властивостей, як у масла, але зволоження і надання об'єму волоссю гарантовані.

Запобігає появі лупи

Зволоження перешкоджає сухості шкіри голови, саме тому воду можна використовувати для лікування і профілактики лупи. Протизапальні властивості допомагають при лущенні шкіри голови.

Робить волосся гладеньким

Зволожувальний вплив на волосся несе в собі ще один безумовний плюс: волосся залишається слухняними і виглядає більш гладким.

Як використовувати кокосову воду для волосся

Важливо вибирати кокосову воду без додавання цукру та інших ароматизаторів. Тільки органічна вода принесе максимальну користь волоссю. При цьому додатково можна і пити воду з кокоса для більшої ефективності.

Кокосовою водою можна полоскати волосся після миття голови для додаткового зволоження. Це засіб можна наносити, не розбавляючи. Крім цього, можна додати в шампунь або кондиціонер.

Також і самим можна зробити зволожувальний спрей: стакан кокосової води і стакан води змішується, а потім суміш відправляється в розпилювач. Перед тим, як розчесатися, використовуйте такий спрей на вологому волоссі.

 

26 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів