Poster – найкраще програмне забезпечення для кафе

Poster – найкраще програмне забезпечення для кафе

 

 Для власників кав’ярень, кафе, піцерій та інших закладів громадського харчування ідеальним варіантом є використання спеціального ПЗ, що значно полегшує ведення бізнесу та надає широчезні можливості та корисні функції.

Сучасне програмне забезпечення для кафе розроблено з урахуванням всіх потреб та тонкощів ведення бізнесу даної ніші та покликане автоматизувати та оптимізувати всі процеси, робити їх простими, швидкими та максимально ефективними. 

Одним з кращих на вітчизняному ринку ПЗ є, безперечно, застосунок Poster, який вже використовує не один десяток власників кафе, кав’ярень та інших подібних закладів, оскільки:

  • Значно зменшується час прийому замовлення;
  • Дає змогу вести повний складський облік;
  • Працює навіть в режимі «оффлайн», коли відсутнє підключення до Інтернету;
  • Дозволяє приймати будь-які способи оплати.

Ключові переваги ПЗ Poster

Програмне забезпечення Poster створене спеціально для того, аби вести бізнес значно простіше, легше та ефективніше. Основним «плюсом» системи є те, що вона підходить для закладів громадського харчування будь-якого типу – і тут зовсім не важливо, скільки позицій в меню чи яка кількість посадкових місць.

Більше того, варто виокремити й наступні «плюси»:

  • Встановлюється на будь-який Android- чи iOS-планшет, тобто не потрібно купувати спеціальне обладнання;
  • Дає змогу підключати різноманітне ресторанне устаткування – ваги, сканери штрих-кодів, термінал, екрани та ін.;
  • Дозволяє налаштовувати меню по категоріям, відсортовувати за популярністю, а також додавати картинки тощо;
  • ПЗ має функцію бронювання столиків, створення програм лояльності, оформлення знижок та різних акцій;
  • Повний контроль за касовими операціями. Тут можна легко провести інкасацію, відслідковувати закриття касових змін, стежити за всіма транзакціями, обмежити доступ до каси працівників і т.д.;
  • Можна використовувати одразу на декількох планшетах, що значно полегшує роботу персоналу;
  • Має інтуїтивно зрозуміле меню, ПЗ просте у використанні, легко опановується навіть новачками.

Разом з тим, застосунок Poster надає широкі можливості в плані повного моніторингу бізнесу, ведення аналітики, контролю за закупівлями, дохідною та розхідною частинами, що в кінцевому рахунку дозволить зробити бізнес максимально прибутковим та ефективним.

Як підсумок

Якщо ви мрієте про повну автоматизацію усіх процесів, програмне забезпечення Poster дозволить втілити бажане в реальність. Використовуючи даний застосунок, ви матимете змогу ефективно вести складський та фінансовий облік, створювати за запускати вигідні пропозиції і акції, контролювати всі фінансові операції, відслідковувати статистику та виконувати безліч іншої роботи – навіть в той час, коли ви на відпочинку, за тисячі кілометрів від вашого бізнесу!

Нагадуємо, раніше ми писали про те, що  програмне забезпечення для ПРРО – безкоштовне і доступне для повноцінного використання.

 

09 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів