Відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури Ужгородської міськради

Відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури Ужгородської міськради
Понад сотню заяв ужгородців, що стосувалися «земельних» питань, розглянули напередодні на засіданні постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури в Ужгородській міській раді. Так, опрацювали питання, що стосувалися надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передачі земельних ділянок у власність, оренди земельних ділянок та інші, які надійшли до Центру надання послуг Ужгородської міськради.

 

За окремими зверненнями комісія рекомендувала відмовити у їх задоволенні – через невідповідність містобудівній документації, у зв’язку з відсутністю нотаріальної згоди землекористувачів, за рахунок яких планується відведення земельних ділянок, відсутність належних документів, через мораторій на виділення вільних земельних ділянок.

Разом із тим, комісія рекомендувала підтримати низку питань, зокрема, щодо земельних ділянок, на яких знаходяться приватні будинки і власники яких зверталися щодо надання дозволів для оформлення їх у власність, щодо надання ділянок в оренду. Також рекомендували надати дозволи на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок 12 учасникам бойових дій та затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок з наступною передачею у власність 7 учасникам бойових дій.

Опрацьовані питання із рекомендаціями постійної комісії внесуть на розгляд чергового пленарного засідання сесії Ужгородської міської ради, рішення щодо них прийматимуть депутати під час голосування.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів