За давнім бабусиним рецептом: випікання паски на Закарпатті (ВІДЕО)

Закарпатська паска за давнім бабусиним рецептом та солодка без дріжджів!
Ужгородка Мирослава Канюка ще із дитинства навчилася випікати паску. Робили це зазвичай усією великою сім’єю за день до Великодня. Нині родинним рецептом поділилась із нами. Як відбувався процес замішування і випікання та за скільки можна придбати таку і собі – далі у сюжеті:
21 channel
Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі
До теми
- Сьогодні - день апостолів Петра і Павла: усе про свято, традиції та заборони
- Прийшли понад 200 людей: у Закарпатській обласній станції переливання триває місячник донорства крові
- Жива історія: на Закарпатті досі працює автентичний водяний млин
- Єдиний в Україні: пілотний проєкт підтримки військових після фронту працює для 128-ї бригади
- В лікарнях Ужгорода та області — дефіцит донорської крові 1-, 3+ та 4+ групи
- Сьогодні — Свята Трійця: що варто знати про Зелені Свята
- У лікарнях Ужгорода та області — дефіцит донорської крові
- «Но, раз дякуву, з мене кавіль»: 100+ колоритних фраз, які ви почуєте тільки на Закарпатті
- Весна в Ужгороді змінює фарби — сакури вже відцвіли, але краса не зникає
- Батько написав про полеглого сина: В Ужгороді презентували унікальне видання – книгу «Доброволець»
- Поливаний понеділок: традиції, обряди та цікаві факти
- Світле свято Воскресіння Христового - головні традиції та звичаї Великодня
- Людмила Губаль: «Писанка — це лист до Бога»
- Як на Закарпатті створюють традиційну бойківську писанку: техніка та орнаменти
- Рожева весна на тарілці: в Ужгороді створили сакура-меню зі справжніми квітами
- Сьогодні - Вербна неділя
- Сакура в кадрі: благодійний фотоконкурс стартував в Ужгороді
- Соціальні майстерні БФ "Карітас–Ужгород" допомагають людям з ментальною інвалідністю
- Стартувала реєстрація на НМТ - на Закарпатті тест складатимуть близько 10 тисяч осіб
- «Атлас» — проєкт, що об’єднує українців задля захисту наших військових
До цієї новини немає коментарів