У поліції Закарпаття створюється ще одна мобільна група з протидії домашньому насильству

У поліції Закарпаття створюється ще одна мобільна група з протидії домашньому насильству
Восьмеро підготовлених поліцейських увійдуть до складу додаткової мобільної групи, створеної для реагування на випадки насильства в сім’ї. Окрім діючої групи поліцейських в Ужгороді, відтепер така ж  працюватиме і в Мукачеві

 

Днями в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбувся тренінг для поліцейських, які виявили бажання працювати в напрямку протидії домашньому насильству. Старший інспектор ВДОП Управління превентивної діяльності поліції Закарпаття Діана Шемет як куратор проекту в поліції регіону  ознайомила учасників заходу із законодавчою та нормативно-правовою базою на тему протидії насильству. 

Восьмеро учасників тренінгу – діючі поліцейські, які вже мають досвід роботи з сімейним насильством. Це дільничні офіцери поліції, а також  інспектори групи реагування патрульної поліції. Всі вони ввійдуть до складу спеціалізованої мобільної групи поліції Мукачева, яка виїжджатиме саме на виклики у випадках домашнього насильства. Мобільна група споряджена транспортом та, за потреби, діятиме спільно з іншими відділами поліції.

Нагадаємо, мобільна  група з реагування на випадки домашнього насильства вже діє на території обласного центру Закарпаття. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів