В Ужгороді засідала побоча група щодо введення об'єктів в експлуатацію

В Ужгороді засідала побоча група щодо введення об'єктів в експлуатацію
Два об’єкти, щодо яких надійшли документи для введення в експлуатацію після будівництва або ж реконструкції, розглянули сьогодні на засіданні робочої групи в Ужгородській міській раді.

 

Один із них – збудоване приміщення на вулиці Міклоша Берчені, 55 – уже розглядали раніше. Тоді, наприкінці лютого цього року, члени робочої групи голосуванням підтримали, що забудовник повинен пройти процедуру зміни цільового призначення земельної ділянки, а також внести зміни в містобудівні умови та обмеження. Таке рішення прийняли, бо йшлося, що документи на цей об’єкт були надані як на індивідуальний житловий будинок із приміщеннями комерційного призначення, однак в інтернеті була інформація про продаж там 14 квартир.

Сьогодні на засіданні підтримали пропозицію керівника робочої групи – заступника міського голови Івана Шимона: із дозволу власника оглянути будівлю, щоб на місці детальніше з’ясувати ситуацію. Тож наразі в погодженні проходження процедури прийняття в експлуатацію забудовнику відмовили, до нього звернуться щодо виходу окремих представників робочої групи безпосередньо на новобудову.

Інший об’єкт, на вулиці Михайла Лучкая, 16, де проводилася реконструкція частини приміщень навчального центру з влаштуванням окремого входу, погодили, але за умови, що власник укладе угоду на вивезення твердих побутових відходів. Робоча група, а до її складу входять представники різних підрозділів міськради, постачальних компаній, контролюючих служб, депутати і члени виконкому, дійшла висновку, що багаторічний конфлікт щодо території біля цього будинку з ще однією співвласницею, не належить до компетенції органу місцевого самоврядування і повинен розглядатися в суді або ж інших інстанціях.

 

18 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів