Як в Ужгороді вирішили протидіяти та запобігати крадіжкам комунального та державного майна?

Як в Ужгороді вирішили протидіяти та запобігати крадіжкам комунального та державного майна?
Каналізаційні люки, решітки до зливоприймачів, комплектуючі до ліфтів, кабелі, телекомунікаційне обладнання – кількість крадіжок комунального та державного майна в Ужгороді, на жаль, за час карантину зросла.

 

 Як протидіяти розкраданню, ефективно виявляти зловмисників, обговорювали сьогодні на нараді із заступником міського голови Іваном Шимоном за участю представників управління патрульної поліції в Закарпатській області, Ужгородського районного управління поліції, Ужгородської окружної прокуратури, «Укртелекому», «Ужгородліфту», представники пунктів заготівлі металобрухту.

Іван Петрович звернувся до правоохоронців з проханням узяти це питання під особливий контроль, представників поліції – активізувати роботу із запобігання фактів крадіжок, виявлення та притягнення до відповідальності зловмисників, що наносять значні збитки бюджету громади та державних підприємств. Наголосив представникам пунктів заготівлі металобрухту, щоб свідомо ставилися до прийому брухту і якщо виникають сумніви – повідомляти правоохоронні органи, надавати відеоматеріали.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів