«Рудь» — це завжди любов! 100% найяскравіших вражень та найсмачнішого морозива від виробника № 1! ФОТО

«Рудь» — це завжди любов! 100% найяскравіших вражень та найсмачнішого морозива від виробника № 1! ФОТО
Початок літа — це пора яскравих емоцій, найкращого морозива та  святкового настрою, який вже вшістнадцяте дарує лідер українського ринку морозива — компанія «Рудь».

 

Свято Морозива — це захід, котрий захоплює, дивує та переносить тебе в атмосферу дитячого дива. Це змога вдосталь поласувати найсмачнішим морозивом і нагода взяти участь у драйвових розвагах та цікавих майстер-класах. Свято вже стало для багатьох українських сімей тардицією, щороку його очікують з великим нетерпінням.

Механіка участі у розвагах була дуже простою: при купівлі 1 будь-якого морозива, відвідувачі отримували 1 квиток на улюблений атракціон. Більше морозива — більше вражень! А новий квест-формат святкування дав змогу всім учасникам долучитися до виконання цікавих завдань і отримати мегаподарунки.

Найсмачніше морозиво, веселощі, чудовий відпочинок та багато корисних подарунків — радувала відвідувачів компанія «Рудь» цього року. Всі гості святкування залишились задоволеними на 100%! 

Президент компанії «Рудь» — АТ «Житомирський маслозавод» — Петро Рудь:

«Свято Морозива від компанії «Рудь» постійно вдосконалюється. Цього року ми змінили класичний формат свята, збільшили кількість атракціонів, нових майстер-класів та підготували велике різноманіття розваг, щоб якнайкраще відповідати гаслу «Рудь» — це завжди любов! Вірю, що кожен гість святкування, незалежно від віку, отримав максимум задоволення. Ми щиро вдячні кожному за довіру. Обіцяю, що ТМ «Рудь»  й надалі працюватиме над тим, аби залишатися фаворитом наших маленьких та дорослих поціновувачів морозива».

Подробиці щодо Свята Морозива: на сайті svyato.rud.ua.

 

13 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів