Ужгород подав на розгляд ДФРР 6 проєктів

Ужгород подав на розгляд ДФРР 6 проєктів
6 проєктів для участі у конкурсному відборі Державного фонду регіонального розвитку з ініціативи Ужгородського міського голови Богдана Андріїва підготували та зареєстрували на платформі ДФРР структурні підрозділи міської ради. Проєкти, які підтримає Державного фонду регіонального розвитку, виконуватимуть в Ужгороді у 2022 році за кошти державного бюджету й співфінансування з міського.

 

Подані на розгляд ДФРР проєкти:

1. Будівництво закладу дошкільної освіти на вул. Загорській, 51. Вартість – 44,2 млн грн.

Дитячий садок розрахований на 250 місць: 13 груп, із них 3 ясельні по 15 дітей, 2 дошкільні по 20 дітей та 7 по 15 дітей, 4 групи інклюзивного типу по 15 дітей. Будівництво та реконструкція дитячих садочків у місті збільшить охоплення дітей дошкільного віку, зокрема, забезпечить дошкільну освітню підготовку 5-річок. Особливістю проєкту є врахування потреби дошкільних груп інклюзивного навчання.

2. Реконструкція будівлі ЗОШ І-ІІІ ступенів №19 на вул. Марії Заньковецької. Вартість – 34,7 млн грн.

Передбачено добудувати до школи триповерховий навчальний блок для початкових класів для збільшення кількості класів, утеплення фасадів. Після реконструкції кількість учнівських місць збільшиться на 450, це дозволить проводити навчання в одну зміну.

3. Капітальний ремонт реабілітаційного відділення міської дитячої клінічної лікарні на вул. Ференца Ракоці 3-5. Вартість – 17,5 млн грн.

Мета – покращення умов для надання якісних медичних послуг дітям. Передбачено, зокрема, оздоблення фасаду з урахуванням вимог до робіт в історичній частині міста, забезпечення доступності для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, підсилення та гідроізоляція частини фундаментів; заміна пошкоджених дерев’яних конструкцій даху, водостічної системи покрівлі; внутрішніх мереж водопроводу із влаштуванням лікувальних реабілітаційних ванн; заміна внутрішніх електричних мереж; влаштування системи опалення цокольного та горищного поверхів, системи вентиляції цокольного поверху.

4.Будівництво палацу спорту на вул. Івана Франка (Льодова арена). Вартість – 95 млн грн.

Заплановано будівництво спортивно-рекреаційного об’єкту – зблокованої споруди з одноповерхової арени та прибудованого 5-поверхового спортивно-ресторанного-готельного комплексу. Основне призначення – проведення матчів з хокею з шайбою серед чоловічих і жіночих команд, змагань із фігурного катання. Передбачена можливість масового катання на ковзанах, трансформації льодового майданчика для змагань з боксу, великого тенісу, баскетболу, волейболу, гандболу, боротьби, проведення концертів тощо.

5. Створення музею науки. Вартість – 49 млн грн.

Назва проєкту – «Капітальний ремонт будівлі по вул. Мукачівська, 23 під розміщення науково-освітнього простору «Музей науки у місті Ужгород». Мета – популяризація науки серед дітей та молоді, покращення туристичного іміджу Закарпаття (створення нового туристичного науково-освітнього простору); організація нових виставкових експозицій (60 шт.); створення умов для отримання належного рівня освітніх послуг; забезпечення розвитку туризму як сфери економіки, зокрема і внутрішнього, подієвого, освітнього.

6. Будівництво системи зовнішнього електропостачання НФС-1,2,3 КП «Водоканал міста Ужгород». Вартість – 11,5 млн грн.

Забезпечення надійного електроживлення насосно-фільтрувальних станцій та, відповідно, безперебійним постачанням жителів Ужгорода питною водою.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів