Богдан Андріїв: «Кадрові зміни у міській раді підуть на користь громаді Ужгорода»

Богдан Андріїв: «Кадрові зміни у міській раді підуть на користь громаді Ужгорода»
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні прокоментував низку важливих подій, що відбулися останнім часом у місті.

 

Як повідомив міський голова Ужгорода, протягом останнього часу відбулися певні кадрові зміни в структурі міськради. Зокрема, на останній сесії було обрано нового секретаря ради – ним став Арсен Мелкумян.  

«Також заяву на звільнення написав мій заступник Іван Шимон, він наразі працює на іншому місці, - додав міський голова. - Всі приступили до нових обов’язків, місто працює у звичному режимі».

Щодо обрання секретарем А. Мелкумяна, міський голова прокоментував:

«Це певною мірою політичне рішення, але рішення правильне. Оскільки більшість в парламенті президентська, у нас нормальна співпраця з політпартією, з ОДА, облрадою, куратором, тож усі ці кадрові зміни дадуть можливість збільшити інвестиції до нашого міста, це піде на користь громаді», - сказав Б. Андріїв.

Він також уточнив, що вже зараз є домовленість про включення Ужгорода до переліку міст, у яких  будуть збудовані льодові арени. Також за сприяння народних депутатів обласний центр Закарпаття отримав можливість взяти участь у «Програмі забезпечення міста електротранспортом» (сучасних автобусів на електротязі), в цих питаннях є повне сприяння з боку центральної влади.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів