"Закарпатгаз Збут" - у топ-10 постачальників блакитного палива України

"Закарпатгаз Збут" - у топ-10 постачальників блакитного палива України
В рамках проєкту USAID «Прозорість Енергетичного Сектору» команда аналітичного центру DiXi Group презентувала новий продукт – «Рейтинг постачальників газу»

 

За результатами дослідження ТОВ «Закарпатгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», потрапило до ТОП-10 постачальників блакитного палива з-поміж пів сотні українських компаній. Постачальників газу оцінювали за чотирма категоріями: онлайн сервіси, комерційні пропозиції, інформування споживачів, прозорість та ділова активність. За оцінкою цих індикаторів «Закарпатгаз Збут» отримав 9 місце в Україні.

«Головне завдання нашої компанії – забезпечення безперебійності постачання блакитного палива та підтримка зручних сервісів для кожного клієнта. Дякуємо за експертну оцінку діяльності компанії і в свою чергу продовжуємо роботу над удосконаленням усіх інструментів, від яких залежить комфорт споживачів газу», – зазначила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

«Закарпатгаз Збут» пропонує своїм клієнтам сучасне і надійне обслуговування онлайн та офлайн, а також привабливі тарифи на блакитне паливо, зокрема «Твій газ Рівномірний платіж», що може зменшити зимові витрати на енергоресурс для власників котлів до 40%.

Клієнтами ТОВ «Закарпатгаз Збут» є 266 767 побутових споживачів та понад 3600 юридичних осіб. Їм разом у минулому році компанія поставила 330,9 мільйонів кубометрів газу.

«Рейтинг постачальників газу» є регулярним аналітичним продуктом, спрямованим на розвиток роздрібного ринку газу через активізацію конкуренції та посилення споживачів. Рейтинг покликаний допомогти споживачам раціоналізувати вибір кращого постачальника, скорочуючи витрати часу і коштів, а також ризики при прийнятті рішення та в процесі подальшого отримання послуг, пише Перший.com.ua.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів