Який корм обрати для домашнього кота

Який корм обрати для домашнього кота

 

Підбір раціону для домашнього кота - це комплексне завдання, яке потребує від господаря деяких знань у цій тематиці. Улюбленці, які не виходять із власного дому, проводять життя в менш активному ритмі, ніж коти, що гуляють надворі. Саме тому у разі вибору корму це обов’язково варто враховувати. Також не забувайте про індивідуальні потреби вашого чотирилапого друга. Стерилізовані кішки, кошенята, коти з проблемами зі здоров’ям потребують спеціального харчування, яке пропонує оптимальний обсяг поживних речовин та мікроелементів.

Корм Кет Чау - це повнораціонний продукт, який було розроблено спеціально для домашніх котів. Компанія розробила вдосталь типів харчування, щоб кожен власник міг сформувати оптимальний раціон для свого улюбленця, який буде враховувати його потреби.

Особливості корму Cat Chow

Корм Кет Чау користується популярністю серед власників домашніх улюбленців, оскільки пропонує кілька переваг, які вигідно відрізняють його серед конкурентів. До них належать такі особливості:

1. Спеціальний комплекс Naturium. Він складається з натуральних волокон і пробіотика, які сприяють кращому засвоєнню їжі та нормалізації роботи травної системи тварини.

2. Поживний білок тваринного походження. Виробник подбав про те, щоб корм містив високоякісні білки, які стануть джерелом великої кількості поживних речовин.

3. Відсутність хімічних ароматизаторів, барвників та консервантів у складі.

4. Використання тільки натуральних інгредієнтів.

5. Комплекси вітамінів Е та В, які сприяють зміцненню імунітету та додають енергії.

Асортимент кормів Cat Chow

Корм для котів Cat Chow відрізняється широким асортиментом. Різноманіття стосується не тільки смаків, а і складу. Cat Chow продається для:

- маленьких кошенят;

- дорослих котів;

- тварин з особливими потребами.

Варто звернути увагу на останній пункт. Ці сухі та вологі корми були розроблені у високотехнологічних лабораторіях спеціально для того, щоб тварина отримала необхідний для неї обсяг поживних речовин та мікроелементів. Cat Chow пропонує такі види кормів для котів з особливими потребами:

  • для стерилізованих кішок;
  • для підтримки сечовидільної системи;
  • корм «3 в 1» для профілактики зубного нальоту та підтримки імунітету;
  • для тварин із чутливим травленням;
  • для довгошерстих котів із клітковиною, яка допомагає вивести зі шлунку грудки шерсті.

Якісна їжа потрібна всім для комфортного та здорового існування. І наші чотирилапі друзі не є вийнятком. Подбайте про те, щоб ваш улюбленець був задоволений, разом із Cat Chow.

 

28 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів