Ужгородці вийдуть на Всеукраїнський марш за тварин

Ужгородці вийдуть на Всеукраїнський марш за тварин
У неділю, 5 вересня, о 12:00 в Ужгороді, за ініціативи гуманістичного руху UAnimals відбудеться головна зоозахисна подія України, яка стартуватиме на площі Народній.

 

Нас дістало, що Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроєктів. Нас дістало, що знущання з тварин все ще продають як розваги. Нас дістало, що живодерів виправдовують суди. Нас дістало, що жорстокість до тварин з кожним днем лише множиться.Годі ігнорувати страждання тварин! Годі знущань! Годі експлуатації! Годі відкладати гуманність!

Ми не маємо права мовчати й шукати виправдання для бездіяльності, тому вже 5 вересня вийдемо на марш, щоби захистити тварин.

Майбутнє України залежить від нас. І ми маємо боротися за те, щоби це майбутнє було гуманним. Нам вистачить рішучості та впевненості, щоби зупинити жорстокість та знущання з тварин.

Захист слабких – справа сильних!

Ініціатор: UAnimals

Щороку Всеукраїнський марш за тварин об’єднує тисячі людей по всій Україні, які виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравочних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні.

Важливо:

Марш за тварин проводиться з дотриманням усіх карантинних норм – не забувайте брати з собою маски та зберігати дистанцію.

Просимо не брати з собою тварин, які можуть стресувати в натовпі. Утримайтесь від того, аби приносити котів та інших тварин. Собаки легше переносять велику кількість людей, але враховуйте індивідуальний характер і потреби тварини.

Якщо ви приходите на марш із собакою, візьміть воду для неї, а також пакети для прибирання.

Всеукраїнський марш за права тварин є гуманістичною і зоозахисною, але НЕ політичною акцією, тому просимо учасників утриматися від партійної символіки та лозунгів.

Прозахід

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів