В одній з тергромад Закарпаття прийняли рішення не використовувати пластикові квіти

В одній з тергромад Закарпаття прийняли рішення не використовувати пластикові квіти
Свалявська міська рада 31 серпня прийняла рішення про рекомендацію не продавати штучні квіти, вінки та інші ритуальні товари, виготовлені з пластику. Скан рішення опублікували на сторінці Свалявської територіальної громади в мережі Facebook 13 вересня.

 

У рішенні жителям тергромади також рекомендують не використовувати штучні пластикові квіти та інші ритуальні товари на кладовищах та інших місцях поховання на території громади. Як розповів начальник загального відділу Свалявської міської ради Максим Чубаров, наразі в міськраді планують проводити роз’яснювальну роботу серед населення.

"Це поки що пропозиція, щоб зробити хоча б перший крок для покращення ситуації з продажем штучних квітів. Будемо проводити бесіди з дітьми в школах, зробимо таблички з відповідним проханням та інформацією про шкоду пластику. Розмістимо їх на вході до кладовищ", — пояснив чиновник.

За словами Чубарова, діятиме рекомендація із заборони продажу та використання пластикових вінків та квітів до її скасування, або поки не набере чинності інше рішення.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів