Завтра в Ужгороді - вечір іспанської пристрасті з Катериною Кухар: «Кармен» та «Шахерезада»

Завтра в Ужгороді - вечір іспанської пристрасті з Катериною Кухар: «Кармен» та «Шахерезада»
Справжній вечір іспанської пристрасті подарує нам 7 жовтня в приміщенні Закарпатського драмтеатру прима-балерини Національної опери України, суддя шоу "Танці з Зірками" і краща балерини України Катерини Кухар. Разом з колективом Національної Опери вона покаже нам два одноактних балети — «Кармен» та «Шахерезада». 

 

Катерину запрошують танцювати кращі балетні сцени світу, а в Україні завдяки її імені у балетного мистецтва стало більше шанувальників. Вона - символ сучасного українського балету. Балерина промальовує своїм тілом кожну деталь в танці акуратно і красиво, від повороту голови до кінчиків пальців, а її драматичний талант допоможе глядачеві буквально прожити разом з балериною історію її персонажів.

Через карантинні лбмеження цю гастроль переносили кілька разів, тому цей  приїзд київскьої труппи Національного оперного театру буде справді довгоочікуваним і стае справжнім подарунком для усіх поціновувачів танцювального мистецтва. Квитки можно придбати без жодної комісії у касі драмтеатру або онлайн за посиланням: https://concert.ua/uk/event/karmen-syuyita-uzhhorod

 

06 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів