На Закарпатті відкриють ще два COVID-відділення

На Закарпатті відкриють ще два COVID-відділення
У двох лікарнях на Закарпатті знову розгорнуть ковідні відділення. Про це Суспільному повідомив директор обласного департаменту охорони здоров’я Анатолій Пшеничний. За його словами, хворих із підозрою на коронавірус прийматимуть в Обласній клінічній лікарні імені Новака та Берегівській районній лікарні.

 

"Наразі заклади готуються, 20-21 жовтня збільшимо ліжковий фонд ще на 170 ліжок. У Берегівській районній лікарні розгорнуть 70 ліжок, в Обласній клінічній лікарні імені Новака — 100 ліжок. Гострої потреби, щоб відкривати їх сьогодні (19 жовтня, — ред.), не має", — повідомив директор обласного департаменту охорони здоров’я.

За словами Анатолія Пшеничного, наразі на Закарпатті хворих на COVID-19 приймають у 10 медзакладах: 9-дорослих лікарень та одна дитяча. Загалом у цих лікарнях виділено 1 050 ліжок для хворих на COVID-19. З 11 жовтня хворих на COVID-19 почали приймати в Ужгородській районній лікарні в селищі Середнє.

Перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький на своїй сторінці у Facebook повідомив: станом на 19 жовтня відсоток завантаженості ліжок у лікарнях області, визначених для госпіталізації пацієнтів з COVID-19 становить 49 %. На кисневій підтримці перебувають 376 пацієнтів.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів