Впровадження проєкту відеоспостереження в Ужгороді та Сату-Маре: на якому етапі співпраця?

Впровадження проєкту відеоспостереження в Ужгороді та Сату-Маре: на якому етапі співпраця?
Як впроваджується проєкт «Забезпечення громадської безпеки шляхом співпраці правоохоронних органів та використання передових систем відеоспостереження в Ужгороді та Сату-Маре (Безпечні міста)», обговорили напередодні в Ужгородській міській раді.

 

У розширеній робочій зустрічі партнерів проєкту та представників спільного технічного секретаріату (СТС) узяли участь заступник міського голови Василь Пинзеник, начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради Вікторія Тарахонич та начальниця відділу грантової роботи та інновацій Мирослава Іванцик, головні спеціалісти відділу забезпечення системи відеоспостереження управління програмного та комп'ютерного забезпечення Ужгородської міськради Андрій Козун, Сергій Кульчицький, а від муніципалітету румунського Сату-Маре – менеджери проєкту Адріана Ленгхел та Кіпріан Рахіта.

Ішлося насамперед про закупівлю сучасних типів камер, високопродуктивних серверів, програмного забезпечення з можливістю розпізнавання облич, автомобільних номерів тощо. Обговорили і як зменшити негативний вплив пандемії, адже через COVID-19 проєкт неодноразово довелося пролонговувати.

Узгодили графік реалізації заходів, зокрема щодо навчання та підвищення кваліфікації працівників міської ради та правоохоронних органів у сфері безпеки громадськості. Представники спільного технічного секретаріату, офіцери моніторингу – Раду Гурджуй та Петруда Георгіу – перевіряли індикатори виконання проєкту: закупівлю та встановлення системи відеоспостереження, технічне оснащення та запуск роботи Центру моніторингу громадської безпеки в Ужгороді.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

12 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів