Позачергова сесія Закарпатської облради відбудеться 15 листопада

Позачергова сесія Закарпатської облради відбудеться 15 листопада
Сьогодні, 12 листопада, під головуванням очільника Закарпатської обласної ради Олексія Петрова відбулося засідання президії облради – дорадчого органу ради. Участь у засіданні узяли: заступник голови облради Василь Іванчо, голови постійних комісій ради, уповноважені депутатських фракцій (груп) обласної ради, депутати обласної ради, заступник керівника виконавчого апарату – керуючий справами виконавчого апарату Юрій Гузинець та інші працівники апарату ради.

 

У ході засідання голова облради озвучив питання, які пропонуються до порядку денного позачергової сесії облради, яка запланована на 15 листопада п. р. Серед пропонованих для розгляду на сесії проєкти рішень – Про безоплатну передачу майна (кисневих концентраторів) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.12.2020 №40 «Про обласний бюджет на 2021 рік» (зі змінами), Про дострокове припинення повноважень голови обласної ради.

При обговоренні питання щодо створення обласного спеціалізованого загальноосвітнього закладу для дітей із порушенням інтелектуального розвитку, очільник ради Олексій Петров запропонував дати протокольне доручення від президії департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації фахово опрацювати цю ініціативу та розробити відповідний проєкт рішення для узгодження профільною комісією та розгляду депутатським корпусом на черговій сесії обласної ради.

Окрім того, планується скерувати невідкладні звернення до вищих органів влади щодо: належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я; внесення змін до законодавства України у частині впровадження «зеленого тарифу» на електроенергію, вироблену з твердих побутових відходів; недопущення зняття мораторію на експорт лісоматеріалів в необробленому вигляді та інші.

Пресслужба Закарпатської облради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів