Срібло – ідеальний подарунок для дитини

Срібло – ідеальний подарунок для дитини
Такі традиції, що на будь-яке свято потрібно дарувати подарунки. І якщо дорослій людині, знаючи її характер, презент вибрати проблем не складе, то з дитиною складніше. Малюкові складно підібрати правильний подарунок, особливо, не знаючи розміру його одягу та інших особливостей, відомих, зазвичай, тільки батькам. Техніку купувати досить дорого, всі необхідні іграшки, напевно, у дитини є.

 

У таких ситуаціях найоптимальнішим виходом буде срібло. Це недорогий подарунок, зате довговічний і дитина зможе його використовувати з року в рік дорослого.

Переваги срібного подарунку

Чому ж варто зупиняти свій вибір на ювелірних виробах із дорогоцінних металів та, зокрема, срібла? Вони є універсальним варіантом, оскільки розрізняються за формою, вагою та зовнішнім виглядом. Завдяки цьому можна вибрати прикрасу, яка підійде будь-якого віку.

Але все ж таки, якщо йдеться про зовсім маленьку дитину (від народження до школи), то вибір варто зупиняти все-таки на срібному подарунку, а не на дорожчому золотому з дорогоцінним камінням. Причин тут дві:

  • Срібло дешевше. Це не тільки плюс для вас, але й такий подарунок точно не викличе заперечень батьків дитини, які можуть не приймати дорогі презенти.
  • Діти активні, тому вироби з камінням або якоюсь особливою формою можуть пошкодитися або, навпаки, подряпати малюка. Також дитина зможе втратити подарунок, а якщо та коштувала дорого, буде дуже прикро.

І не варто думати, що срібло трохи краще за біжутерію. Насправді переваг цього матеріалу дуже багато, і варто розглянути їх більш докладно, особливо, якщо ви ставитеся з зневагою до срібних виробів.

  • Цей метал допомагає формувати естетичний смак. Зовнішній вигляд срібних прикрас дуже елегантний і, в той же час, в них немає нічого зайвого.
  • Окраса є гарним капіталовкладенням. Якщо ви придбаєте справді якісний срібний предмет, він ніколи не втратить своєї цінності і, у разі фінансової скрути, той, кому ви його подаруєте, зможе продати його.
  • Гіпоалергенний матеріал. Срібло не здатне викликати алергію, як, наприклад, біжутерія, покриття якої часто дешево і неякісно.
  • Подарунок-урок. Якщо ви даруєте дитині прикрасу, то ви можете пояснити, що це не найдешевша річ, і розповісти, як поводитися, щоб не втратити її. Також ви маєте шанс розповісти про правила догляду за таким виробом.

Як ви бачите, переваг таких подарунків достатньо, головне, правильно зробити вибір.

Як вибрати срібний подарунок

За старою традицією дитині завжди дарували срібну ложечку. Щоправда, роблять це найчастіше хрещені батьки. У будь-якому разі такий подарунок справді корисний – це не просто декоративний елемент. Якщо на ложці відсутнє лакове або інше покриття, вона має знезаражувальні властивості, завдяки чому її використовують для їжі та перемішування пиття.

Якщо вас таки цікавлять прикраси, наприклад, акуратні дитячі срібні сережки , то це теж справді хороший подарунок. Проте, уточніть заздалегідь – чи проколоті вуха у дівчинки, якій призначається презент, і, якщо ні, чи батьки планують це робити. В іншому випадку краще вибирати в подарунок ланцюжки, браслети чи кільця, розмір яких варіюється в залежності від розміру пальця.

 

25 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів