Акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом відбулася в Ужгороді

Акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом відбулася в Ужгороді
Сьогодні, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, щорічну акцію «Молодь проти СНІДу» провели в Ужгороді на площі Театральній.

 

Її організували працівники міського центру соціальних служб департаменту соціальної політики міськради, який очолює Іван Фленько, активно долучилися студенти Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету, а також представники благодійної організації «100% життя», Товариства Червоного Хреста, Закарпатського обласного центру громадського здоров’я.

Перехожим роздавали буклети з інформацією про те, що важливо знати про ВІЛ-інфекцію та СНІД, працівники Закарпатського обласного центру соціальних служб дарували символічні квіти зі стрічками. Традиційно священники різних конфесій помолилися за тих, хто бореться з недугою, за померлими від неї провели панахиду. Учасники акції виклали символічну стрічку із лампадок. Майже чверть мільйона українців, за інформацією МОЗу, мають встановлений діагноз ВІЛ. Набагато більше не знають про свій статус і не отримують медичну допомогу. Яким був захід, - дивіться у фоторепортажі віж Ужгородської міської ради:

 

 

01 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів