Мандрівну виставку проєкту Docudays UA відкрили сьогодні у фоє Ужгородської міськради

Мандрівну виставку проєкту Docudays UA відкрили сьогодні у фоє Ужгородської міськради
Нагадаємо, минулого місяця Ужгород долучився до 18-го міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Уже всьоме школярі міста в межах цього фестивалю долучаються до проведення виставки. За результатами конкурсу відібрали кращі роботи на тему «Пандемія. Життя поза межами». З-поміж близько 60 робіт обрали два десятки найкращих. Цьогоріч це не тільки фото на актуальну тематику, а й коротке есе-опис.

 

В офіційному відкритті виставки взяли участь в.о. міського голови, заступник Ужгородського міського голови Вадим Борець, заступники міського голови Василь Гомонай та Василь Пинзеник, начальниця управління освіти Ужгородської міськради Наталія Мухомедьянова, заступниця декана юридичного факультету УжНУ Ірина Хохлова, співкоординаторка фестивалю Docudays UA та методистка управління освіти Марія Симкович, голова Молодіжної ради Ужгорода Олена Біланіна, директор Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Михайло Давиденко.

На актуальності виставки, зокрема й із нагоди проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», наголосив в.о. міського голови, заступник Ужгородського міського голови Вадим Борець. Вадим Олександрович також привітав переможців і подякував організаторам та вчителям, які підтримують творчі ініціативи школярів.

До виставки долучилися діти різного віку, наймолодші – другокласники. Крім того, у конкурсі взяли участь і словацькі школярі з міста Світ, одна з учениць – серед переможців. Авторам робіт виставки вручили грамоти й подарунки. Триватиме виставка у міськраді протягом тижня.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів