Квитки та книги купують ужгородці за 1000 гривень, отримані за вакцинацію

Квитки та книги купують ужгородці за 1000 гривень, отримані за вакцинацію
Близько 20-ти квитків продали станом на 30 грудня глядачам у Закарпатському обласному театрі ляльок за гроші, отримані за вакцинацію. Про це Суспільному розповіла касирка Марина Войтковська. За її словами, почали купляти квитки на вистави минулого тижня.

 

Ужгородка Оксана Гуляш разом з чоловіком прийшли до каси обласного театру ляльок "Бавка", щоб придбати квитки на виставу. Жінка каже: купила їх за гроші, отримані за вакцинацію.

"Це перше, де я скористалася, — сказала жінка. — Квиток коштує 60 гривень, два виходить 120 гривень, ще залишилося. – Будете на щось ще витрачати? – Так, звісно, на театр і книги. Чудова ідея, чудова нагода, дуже круто, що можна скористатися так: піти в театр, піти на концерт, бо є такі ситуації, коли постійно собі в чомусь відмовляєш, купляєш продукти, купляєш все необхідне для дитини, а тут є така нагода, щоб скористатися і щось приємне зробити для себе й своєї дитини. Я без проблем розрахувалася. Буквально 9 днів пройшло з моменту, коли я оформила заяву, 9 днів пройшло і я отримала свою 1000".

Касирка Закарпатського академічного обласного театру ляльок "Бавка" Марина Войтковська каже: відвідувачі почали купувати квитки за 1000 гривень за вакцинацію минулого тижня.

"Приходять, ще не дуже багато, але приходять, — сказала Марина Войтковська. — Питають, тому ми вже починаємо продавати потихеньку квиточки. У мене ще раніше питали, але в нас не було термінала ще, а зараз все добре, тому нехай ідуть до нас і приводять своїх дітей. Ми тільки раді".

"Для мене це було однозначно книги, тому що це та частина витрат, на якій я завжди заощаджую, тобто я купую електронні книги, це дешевше, а тут була класна нагода поповнити свою бібліотеку, тому я відразу обрала книги. Як тільки мені надійшли гроші на карту, а було це близько двох тижнів тому, то я одразу замовила книги для себе, для дітей і для чоловіка. Проблем з оплатою не було".

Ірина розповіла: в перший вечір, коли почали надходити гроші, книжкові сайти "підвисали": "Напевно, через велику кількість людей, котрі приходили й робили замовлення", — додала вона.

 

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів