Ужгородський ЦОК Закарпаттяенергозбут переїжджає в приміщення за новою адресою

Ужгородський ЦОК Закарпаттяенергозбут переїжджає в приміщення за новою адресою
Важлива інформація для споживачів Ужгорода та Ужгородського району! Центр обслуговування клієнтів ТОВ «Закарпаттяенергозбут», який розташований в місті Ужгороді на площі Жупанатській, невдовзі переїде до нового сучасного приміщення, яке розташоване неподалік від головного офісу, і так само буде зручним для прийому споживачів.

 

Переїзд Ужгородського Центру обслуговування клієнтів продиктований необхідністю розширення та створення нових, комфортніших умов співпраці зі споживачами.  У новому приміщенні надаватимуть всі звичні для громадян послуги: консультації, інформацію про нарахування за спожиту електричну енергію, отримання рахунків, перевірку правильності рахунка, подання документів для укладення договорів тощо. Також тут пропонуватимуть ширший спектр послуг, над впровадженням яких наразі працює Група компаній Tolk, до якої входить і ТОВ «Закарпаттяенергозбут».

Новий ЦОК буде розташований за адресою: м. Ужгород, вул. Крилова, 10 (будівля колишнього банку навпроти Управління СБУ в Закарпатській області, що поруч із сквером ім. Героїв Майдану).  Про початок прийому споживачів Ужгорода та Ужгородського району за новою адресою ТОВ «Закарпаттяенергозбут» повідомить додатково!

Нагадуємо, у будь-якому разі споживачі можуть звернутися за консультаціями до кол-центру товариства за номером 0-800-50-59-60.

Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 

 

 

 

14 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів